Yoga-relax vakantie

In het najaar ook behoefte aan zon, ontspanning, yoga en goed gezelschap? Dan is deze yoga-relax vakantie van 27 oktober tot 3 november 2018 vast iets voor jou!

Je kunt je aanmelden tot 1 april 2018 via onderstaand contactformulier. Het aantal deelnemers zal tussen de 5 en 21 liggen.
De prijs genoemd in de folder, is excl. vlucht. De vlucht is te boeken door André Heersink van Lowbudget reisadvies. Hij zal dan op zoek gaan naar de goedkoopste vlucht. Maar de vlucht kun je natuurlijk ook zelf boeken.

De docent

Astrid heeft een eigen yogaschool Yoga en zo Aalten waar ze diverse vormen van yoga aanbiedt. Haar opleidingen heeft ze bij zoveel mogelijk verschillende aanbieders gevolgd, zodat ze vanuit alle visies haar eigen visie kon ontwikkelen. Ze volgende opleidingen oa. bij Yogapoint Utrecht, Nieuwe yogaschool Amsterda, Bivag Sneek, Jip en Jan academie Almere, Samsara Bunnik.

Astrid hoopt deelnemers te inspireren en te enthousiasmeren voor alle facetten van yoga! Zin om mee te gaan? Meld je aan bij Yoga en zo Aalten, info@yogaenzoaalten.nl of via Facebook en kijk eens op www.mandalademasca.com om alvast sfeer te proeven.

klik hier om de volledige folder te downloaden of klik op onderstaande button voor meer informatie of om aan te melden.

Meer informatie