Zwangerschapsyoga

Op een bewuste manier je zwangerschap beleven

Met zwangerschapsyoga beleef je op een bewuste manier je zwangerschap. Je blijft op een veilige manier actief met je lichaam bezig en leert de signalen van je lichaam kennen. Zwangerschapsyoga helpt je op een goede manier voor te bereiden op de bevalling en je ontmoet andere zwangere vrouwen.  Onze zwangerschapsyoga bestaat uit doorlopende wekelijkse lessen. Iedereen kan instappen op ieder moment (vanaf 14 weken zwangerschap). Tijdens de lessen sta je stil bij jezelf, je doet houdingen om je lichaam fit te houden, je leert ademhalingstechnieken die te gebruiken zijn tijdens de bevalling en je leert jezelf masseren. Er wordt veel herhaald. Een heerlijk uurtje voor jezelf en je baby. Genieten, ontspannen en loslaten. Wie wil er niet zo’n fijne voorbereiding op de bevalling?

De zwangerschapsyoga werkt met strippenkaarten:
– 5 strippen, 2 maanden geldig € 60,–
– 10 strippen, 4 maanden geldig € 110,–

Een proefles zwangerschapsyoga kost  € 7,50

Natuurlijk wordt aanbevolen gemiddeld 1 les per week te volgen, zodat je optimaal profijt van de lessen zult hebben.

Partnerlessen

Buiten de reguliere zwangerschapslessen om, worden er ook partnerlessen aangeboden. Een partnerles kan per stel zijn of met meerdere stellen tegelijk. Er zijn drie thema´s die rouleren. ‘Fasen van de bevalling’, ‘Yoga perstechniek’ en ‘Pijn’.
Er kan ook een combinatie gemaakt worden van deze onderwerpen. Een partnerles start met theorie over bovengenoemde thema’s en vervolgens gaan we praktisch aan de slag met ademhalingstechnieken en massages die de partner aan de zwangere kan geven. Partners worden actief betrokken bij deze lessen, zodat ze weten wat ze kunnen doen tijdens de bevalling. De partners hebben een actieve rol: nu, maar ook straks tijdens de bevalling. Een partnerles duurt anderhalf uur.

De partnerlessen worden in overleg gepland. Dit kan per stel of met meerdere stellen tegelijk. Een les duurt anderhalf uur. Aanmelden op de les of per mail info@yogaenzoaalten.nl of bel 06 534 20 925.

Partnerles zwangerschapsyoga 1 stel 75 euro
Partnerles zwangerschapsyoga 2 stellen:  50 euro per stel
Partnerles zwangerschapsyoga meer stellen 40 euro per stel

Zwangerschapsmassage

Bij Yoga en zo Aalten is het ook mogelijk een heerlijk, ontspannen zwangerschapsmassage te boeken. Klik hier voor meer informatie Zwangerschapsmassage.

Kenmerken Zwangerschapsyoga

✔ Aandacht voor adem
✔ Ontspanning
✔ Voorbereiding op bevalling en tijd erna