Team

Mijn naam is Marjanne ter Heurne en ik ben samen met mijn man en 2 kinderen woonachtig in Aalten. ‘Iets met mensen…’ was vroeger het antwoord als mij werd gevraagd wat ik wilde worden. Ik ben in de zorg gaan werken en geleidelijk verschoof mijn interesse van verzorging/verpleging naar begeleiding en coaching. Nu werk ik met veel plezier als ambulant begeleider bij Estinea, naast het geven van yogalessen en mindfulness-trainingen. In 2021 heb ik Yoga en zo Aalten over mogen nemen.

Met yoga en meditatie leerde ik rust en ruimte in mijn hoofd te ervaren en ontdekte ik hoe fijn het is om goed voor mezelf te zorgen. Dit is een voorwaarde om goed voor een ander te kunnen zorgen. Om mezelf verder te ontwikkelen ben ik een coach-opleiding gaan volgen. Daarin leerde ik mijn belemmerende overtuigingen kennen, zoals het minderwaardig voelen. Ik ben hiermee aan de slag gegaan door een mindfulness- en compassietraining te volgen. Dit werd, samen met de yoga-opleidingen, een mooie basis om yoga-lessen te gaan geven. Voor verdere verdieping in mindfulness heb ik de opleiding tot MBSR-trainer gevolgd. Naast de mindfulness-trainingen geef ik ook Mindful Walk-cursussen.

Door deze lessen te geven, nodig ik mensen uit om met inspanning en ontspanning opmerkzaam te zijn en dichter bij hun gevoel te komen.
Met mijn rustige uitstraling en aandacht wil ik graag bijdragen aan jouw moment voor jezelf.

Ik hoop je snel in de les te ontmoeten.

Mijn naam is Astrid Kempink en ik woon in Aalten. Als ik terugkijk op mijn leven, zie je daar een duidelijk patroon in terugkeren en dat is dat ik graag kennis en ervaring overdraag, waardoor de ander kan groeien en ontwikkelen. Dat geeft me energie, dat is mijn motor! Dit mag ik nu zowel in het onderwijs als bij de yogalessen doen.

Een ander patroon is, net als veel andere mensen, dat ik regelmatig veel in mijn hoofd zit en over mijn (fysieke) grenzen ga. Yoga en meditatie helpen me hierbij. Door mezelf te richten op mijn lichaam en door te zijn in het hier en nu. Het ontspant me, maakt me bewust, helpt me uit mijn hoofd te komen en brengt me in balans. Als ik hiervan ook maar iets heb kunnen overdragen aan iemand anders, iets heb kunnen betekenen voor een ander, dan is mijn dag geslaagd.

Ik geef yinyoga en zwangerschapsyoga. Ik hoop je snel in een les te ontmoeten.

Mijn naam is Mandy te Loo. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en ik ben gespecialiseerd in diverse massages. Ik heb een grote passie, liefde en enthousiasme voor mijn vak.
Schoonheidsspecialistes richten zich voornamelijk op het uiterlijk.
Echter onze behandelingen zijn gericht op ontspanning en verzorging van lichaam en geest.

Als je van binnen in balans bent, zie je dat van buiten! Balans is niet iets dat je vindt, balans is iets dat je creëert!

Wij maken gebruik van natuurzuivere huid- en lichaamsverzorging en etherische oliën. Producten die het lichaam ondersteunen.

De ontspannen sfeer, warmte en rust samengevoegd met verschillende soorten massages, scrubs, pakkingen en eventueel het gebruik van infrarood sauna en zonnebank, bieden een totaal concept. Verzorging én ontspanning.

Door de kleinschaligheid ervaar je zoveel meer rust en aandacht. Je wordt persoonlijk benadert en je kunt je volledig ontspannen, omdat er geen andere gasten zijn! Echt genieten samen met je eigen gezelschap of alleen. Wij verwelkomen je heel graag!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Mijn naam is Sylke Lammers.

In 2019 heb ik mijn diploma ‘allround schoonheidsspecialiste’ behaald. Ik heb het altijd al leuk gevonden om mensen in de watten te leggen en heb daarom een grote passie voor ontspanningsmassages.

Via via ben ik in contact gekomen met Astrid van Yoga en zo Aalten. Daar verzorg ik naast ontspanningsmassages, ook bindweefselmassages op de rug, nek en schouders en de Hotstone massage.

Ik werk op dinsdagavond en zaterdagochtend. Op de zaterdag is Mandy er ook en samen kunnen we dan bv. een vriendinnengroepje (max.4 personen) masseren of een mooi arrangement verzorgen.

Ik zou het erg leuk vinden om je een keer te mogen verwelkomen bij Yoga en zo Aalten!

Mijn naam is Marieke Jetten.
Na jarenlang in Nijmegen en Tilburg gewoond te hebben ben ik sinds kort woonachtig in Aalten.

In 2019 heb ik mijn diploma voor ‘docent Pilates’ behaald.
Pilates is altijd een passie van me geweest. Ik ben er op mijn 17e mee begonnen en er eigenlijk nooit meer mee gestopt.
Het biedt zoveel voordelen; het helpt me gegrond en krachtig te blijven in de waan van alledag en creeërt stabiliteit en balans in mijn hoofd en lichaam.

Op de woensdagavond zal ik lessen in Pilates gaan geven bij Yoga enzo.

Ik zou het erg leuk vinden je daar te treffen!