Team

Mijn naam is Astrid Kempink. Met een eigen yogastudio combineer ik alles wat ik in het verleden gedaan heb: (samen)werken en coachen met kinderen en volwassenen, mijn eigen yoga ervaringen en het geven van yogalessen aan volwassenen en kinderen. Maar ook het bijhouden van de administratie, het regelen en organiseren van activiteiten en het geven van presentaties.

Uit eigen ervaring weet ik wat yoga met je kan doen, hoe heerlijk en ontspannen een infraroodsauna kan zijn, hoe lekker het is om een mooi kleurtje te hebben en om lekker gemasseerd te worden. Allemaal manieren om alle beslommeringen en bezigheden los te laten en je even alleen met jezelf bezig te houden. Dit wil ik heel graag overdragen op anderen.

Darmklachten, spijsverteringsklachten, huidklachten enz. hoorden jarenlang bij mijn leven. Vele jaren later, vele boeken later en sinds  2016 een studie Hormoonfactor- trainer later, is dit stukken beter! Ik voel me zelfs zo goed, dat ik ook dit heel graag wil delen met anderen. Zie ook www.voedingenzoaalten.nl. Dit is een mooie combi met yoga en voor mij een passend geheel.

Ik houd mijn kennis bij door regelmatig bijscholingen te volgen. Dit doe ik bij zoveel mogelijk verschillende aanbieders, zodat ik breed opgeleid ben. Overal neem ik weer iets anders mee in mijn rugzak. Dat is mijn weg van yoga!

Mijn naam is Mandy te Loo. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en ik ben gespecialiseerd in diverse massages. Ik heb een grote passie, liefde en enthousiasme voor mijn vak.
Schoonheidsspecialistes richten zich voornamelijk op het uiterlijk.
Echter onze behandelingen zijn gericht op ontspanning en verzorging van lichaam en geest.

Als je van binnen in balans bent, zie je dat van buiten! Balans is niet iets dat je vindt, balans is iets dat je creëert!

Wij maken gebruik van natuurzuivere huid- en lichaamsverzorging en etherische oliën. Producten die het lichaam ondersteunen.

De ontspannen sfeer, warmte en rust samengevoegd met verschillende soorten massages, scrubs, pakkingen en eventueel het gebruik van infrarood sauna en zonnebank, bieden een totaal concept. Verzorging én ontspanning.

Door de kleinschaligheid ervaar je zoveel meer rust en aandacht. Je wordt persoonlijk benadert en je kunt je volledig ontspannen, omdat er geen andere gasten zijn! Echt genieten samen met je eigen gezelschap of alleen. Wij verwelkomen je heel graag!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Mijn naam is Marjanne ter Heurne en ik ben samen met mijn man en 2 kinderen woonachtig in Aalten. ‘Iets met mensen…’ was vroeger het antwoord als mij werd gevraagd wat ik wilde worden. Ik ben in de zorg gaan werken en geleidelijk verschoof mijn interesse van verzorging/verpleging naar begeleiding en coaching. Nu werk ik met veel plezier als ambulant begeleider bij Estinea, naast het geven van yogalessen en mindfulness-trainingen. Vanaf januari 2021 mag ik me de trotse eigenaresse noemen van het yoga-gedeelte van Yoga en zo Aalten.

Met yoga en meditatie leerde ik rust en ruimte in mijn hoofd te ervaren en ontdekte ik hoe fijn het is om goed voor mezelf te zorgen. Dit is een voorwaarde om goed voor een ander te kunnen zorgen. Om mezelf verder te ontwikkelen ben ik een coach-opleiding gaan volgen. Daarin leerde ik mijn belemmerende overtuigingen kennen, zoals het minderwaardig voelen. Ik ben hiermee aan de slag gegaan door een mindfulness- en compassietraining te volgen. Dit werd, samen met de yoga-opleidingen, een mooie basis om yoga-lessen te gaan geven. Voor verdere verdieping in mindfulness heb ik de opleiding tot MBSR-trainer gevolgd. Naast de mindfulness-trainingen geef ik ook Mindful Walk-cursussen.

Door deze lessen te geven, nodig ik mensen uit om met inspanning en ontspanning opmerkzaam te zijn en dichter bij hun gevoel te komen.
Met mijn rustige uitstraling en aandacht wil ik graag bijdragen aan jouw moment voor jezelf.

Ik hoop je snel in de les te ontmoeten.

Mijn naam is Sylke Lammers.

In 2019 heb ik mijn diploma ‘allround schoonheidsspecialiste’ behaald. Ik heb het altijd al leuk gevonden om mensen in de watten te leggen en heb daarom een grote passie voor ontspanningsmassages.

Via via ben ik in contact gekomen met Astrid van Yoga en zo Aalten. Daar verzorg ik naast ontspanningsmassages, ook bindweefselmassages op de rug, nek en schouders en de Hotstone massage.

Ik werk op dinsdagavond en zaterdagochtend. Op de zaterdag is Mandy er ook en samen kunnen we dan bv. een vriendinnengroepje (max.4 personen) masseren of een mooi arrangement verzorgen.

Ik zou het erg leuk vinden om je een keer te mogen verwelkomen bij Yoga en zo Aalten!