Team

Mijn naam is Marjanne ter Heurne en ik ben samen met mijn man en 2 kinderen woonachtig in Aalten. ‘Iets met mensen…’ was vroeger het antwoord als mij werd gevraagd wat ik wilde worden. Ik ben in de zorg gaan werken en geleidelijk verschoof mijn interesse van verzorging/verpleging naar begeleiding en coaching. Ik heb jaren gewerkt als ambulant begeleider bij Estinea, naast het geven van yogalessen en mindfulness-trainingen. In 2021 heb ik Yoga en zo Aalten over mogen nemen.

Met yoga en meditatie leerde ik rust en ruimte in mijn hoofd te ervaren en ontdekte ik hoe fijn het is om goed voor mezelf te zorgen. Dit is een voorwaarde om goed voor een ander te kunnen zorgen. Om mezelf verder te ontwikkelen ben ik een coach-opleiding gaan volgen. Daarin leerde ik mijn belemmerende overtuigingen kennen, zoals het minderwaardig voelen. Ik ben hiermee aan de slag gegaan door een mindfulness- en compassietraining te volgen. Dit werd, samen met de yoga-opleidingen, een mooie basis om yoga-lessen te gaan geven. Voor verdere verdieping in mindfulness heb ik de opleiding tot MBSR-trainer gevolgd. Inmiddels geeft ik de 8-weekse MBSR-trainingen en sta ik ingeschreven bij het VMBN als categorie 1 trainer.

Door deze lessen te geven, nodig ik mensen uit om met inspanning en ontspanning opmerkzaam te zijn en dichter bij hun gevoel te komen.

Naast de lessen en trainingen geef ik met heel veel plezier hotstone- en ontspanningsmassages. Met mijn rustige uitstraling en aandacht wil ik graag bijdragen aan  jouw moment voor jezelf.

Ik hoop je snel in de les of bij een massage te ontmoeten.

Mijn naam is Mandy te Loo. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en ik ben gespecialiseerd in diverse massages. Ik heb een grote passie, liefde en enthousiasme voor mijn vak.
Schoonheidsspecialistes richten zich voornamelijk op het uiterlijk.
Echter onze behandelingen zijn gericht op ontspanning en verzorging van lichaam en geest.

Als je van binnen in balans bent, zie je dat van buiten! Balans is niet iets dat je vindt, balans is iets dat je creëert!

Wij maken gebruik van natuurzuivere huid- en lichaamsverzorging en etherische oliën. Producten die het lichaam ondersteunen.

De ontspannen sfeer, warmte en rust samengevoegd met verschillende soorten massages, scrubs, pakkingen en eventueel het gebruik van infrarood sauna en zonnebank, bieden een totaal concept. Verzorging én ontspanning.

Door de kleinschaligheid ervaar je zoveel meer rust en aandacht. Je wordt persoonlijk benaderd en je kunt je volledig ontspannen! Echt genieten samen met je eigen gezelschap of alleen. Wij verwelkomen je heel graag!