Zonnebank

Zonnebank:

Here comes the sun!
Een lekker kleurtje, een vitamine D-shotje, wat wil je nog meer?

Veilig zonnen

Zonnebanken zijn een gecontroleerde bron van ultraviolet licht ter aanvulling of vervanging van de zon buiten. Onze zonnebank bevat dezelfde UV-stralen als de zon buiten en het bruiningsproces (en het proces van Vitamine D-aanmaak) vindt dan ook op dezelfde natuurlijke wijze plaats. De kracht van de lampen zijn vergelijkbaar met de kracht van de middagzon in het Middellandse Zeegebied. Zo heeft u controle op de hoeveelheid UV-stralen die op uw huid komen, wat met de zon niet mogelijk is. Voor meer informatie klik hier.

Specificatie zonnebank

Bij Yoga en zo Aalten maakt u gebruik van de Hapro Onyx 26/5C. Deze is uitgerust met speciale 5×25 Watt accent lampen. Deze lampen geven een extra bruiningsaccent aan het gezicht zonder extra warmteontwikkeling. De zeer luxe en comfortabele zonnebank is verder uitgerust met extra lange lampen (1.90m). Dit alles zorgt voor uiterst ontspannen en plezierig zonnen met een optimaal bruiningsresultaat. De tijdschakelaar en de body cooler zijn zelf te bedienen.

Hoe lang zonnen?

Voor de eerste keer zonnen wordt met u doorgenomen welk huidtype u heeft en welke opbouw daar bij past. Wanneer wordt zonnen afgeraden?

Praktische tips

U huurt de zonnebankruimte voor een half uur ongeacht de tijdsduur dat u gebruik maakt van de zonnebank.
U zorgt zelf voor een brilletje om uw ogen te beschermen. De brilletjes zijn evt. bij de balie te koop voor € 2,50 per stuk.

Meer info: info@yogaenzoaalten.nl. Reserveren kan via mail of whatsapp 06-42011611