Januari-actie DIJKSTRAAT

Begin 2024 goed en reset je lijf met gezonde voeding en yoga!

Als je in januari een 10-strippenkaart voor yoga-lessen koopt, ontvang je 1 les gratis, én een verrassingstas met lekkers en waardebonnen van Wilma’s groente en fruit en StudioT. Zo bundelen we onze krachten aan de Dijkstraat.

Pak deze kans, kom in balans en maak je dromen waar met een gezonde start van 2024!

Klik op deze link voor het online lesrooster, om de strippenkaart aan te kopen.

Deze actie loopt t/m 31 januari 2024

Mailstoring is deels opgelost

Afgelopen weekend kon ik van zaterdag 12.00u tot zondag 20.30u geen mails ontvangen en lag de website eruit. Dit is inmiddels opgelost. De mails die in deze tijd naar info@yogaenzoaalten.nl zijn verstuurd zijn helaas niet binnengekomen. U mag het nog een keer proberen.

De mails die nu verstuurd worden krijgen de melding dat de mail niet kan worden verstuurd, terwijl die nu wel aankomen (en z.s.m. beantwoord worden) Er wordt aan gewerkt, excuses voor het ongemak!

Yoga Nidra zondag 26 nov 10-11u

Even helemaal niks, een uurtje voor jezelf. Alles los mogen laten; spanning, controle, oordelen, verwachtingen, je dagelijkse rollen…

Tijdens een begeleide meditatie wordt je meegenomen in oa een visualisatie en een aandachtsreis door het lichaam. Je raakt hierbij en steeds diepere fasen van ontspanning.

Je hoeft alleen maar te liggen, ondersteund door kussen, een dekentje over je heen. Heerlijk comfortabel. Een uur Yoga Nidra staat ongeveer gelijk aan 4 uur slaap.

Via het deze link kun je Yoga Nidra op 26 november reserveren.