Detox & Droom arrangement (2 uur)

 • Warme kompressen met pure essentiële oliën
  Voorbereidende fase. Brengt lichaam en geest in ontspanning. Aromatherapie maakt gebruik van het positieve effect dat geur op ons heeft.
 • Lichaams-scrub met zuiverend zeezout
  Voorbereidende fase. Deze behandeling verwijdert dode huidcellen. Daarnaast zorgt het ervoor dat de huid open gaat staan waardoor de werkzame stoffen uit producten beter worden opgenomen. Tot slot bevorder je met een scrubbehandeling de bloedcirculatie en de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor het huidverouderingsproces wordt vertraagd.
 • Infrarood sauna 20 minuten
  Behandelfase. In de infraroodcabine worden infraroodstralen op je lichaam gericht. De huid warmt meteen op en je spieren gaan ontspannen, waardoor je lichaam tot rust komt. Een verblijf in de infrarood sauna heeft daarnaast tal van lichamelijke voordelen.
 • Ontspanningsmassage rug/schouders/nek/armen/gezicht 30 minuten
  Ontspanningsmassage kenmerkt zich door een zachte en rustige manier van masseren. Deze massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen.
 • Detox lichaamspakking
  De pakking wordt aangebracht op de voor- of achterkant van het lichaam. Door middel van een algenpakking op het lichaam worden gifstoffen uit het lichaam verwijderd. De huid wordt tevens gevoed door mineralen, zodat de stofwisseling weer optimaal kan verlopen. Een opkikker voor het lichaam! Tijdens het inwerken van de pakking krijgt u, indien gewenst, een ontspannende hand- of voetmassage.
 • Gezicht- en lichaamsverzorging
  Afsluitende fase. De natuurzuivere producten verzachten, verzorgen en voeden de huid. De producten worden met massagetechnieken aangebracht.
 • Nagenieten met een detox thee
  Yogi Tea Detox is een melange van kruiden en specerijen die traditioneel al eeuwenlang de reiniging ondersteunen. ‘De essentie van deze thee is: ‘Als herboren’.

Meer info en reserveren: info@yogaenzoaalten.nl

Geboekte massages en arrangementen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna zal het bedrag van de geannuleerde boeking in rekening gebracht worden.