Zuiver & Zen arrangement (2 uur)

 • Warme kompressen met pure essentiële oliën
  Voorbereidende fase. Brengen lichaam en geest in ontspanning. Aromatherapie maakt gebruik van het positieve effect dat geur op ons heeft.
 • Lichaams-scrub
  Voorbereidende fase. Deze behandeling verwijdert dode huidcellen. Daarnaast zorgt het ervoor dat de huid open gaat staan waardoor de werkzame stoffen uit producten beter worden opgenomen. Tot slot bevorder je met een scrubbehandeling de bloedcirculatie en de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor het huidverouderingsproces wordt vertraagd.
 • Infrarood sauna 20 minuten
  In de infraroodcabine worden infraroodstralen op je lichaam gericht. De huid warmt meteen op en je spieren gaan ontspannen, waardoor je lichaam tot rust komt. Een verblijf in de infrarood sauna heeft daarnaast tal van lichamelijke voordelen.
 • Ontspanningsmassage 45 minuten
  Ontspanningsmassage kenmerkt zich door een zachte en rustige manier van masseren. Deze massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen.
 • Voedende lichaamspakking
  De pakking wordt aangebracht op de voor- of achterkant van het lichaam. Een lichaamspakking is een ware traktatie voor het lichaam. Het zorgt er onder andere voor dat voedingsstoffen beter worden aangevoerd en dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Geeft het hele lichaam een boost, met direct voelbaar resultaat. Tijdens de inwerktijd krijgt u, indien gewenst, een ontspannende hand- of voetmassage.
 • Gezicht- en lichaamsverzorging
  Afsluitende fase. De natuurzuivere producten verzachten, verzorgen en voeden de huid. De producten worden met massagetechnieken aangebracht.
 • Nagenieten met een kop ayurvedische thee
  Afsluitende fase. Overheerlijke kruiden- en specerijenthee, die gebaseerd is op unieke ayurvedische theerecepturen en het welbevinden van de mens bevordert.

Meer info en reserveren: info@yogaenzoaalten.nl

Geboekte massages en arrangementen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna zal het bedrag van de geannuleerde boeking in rekening gebracht worden.