Bindweefsel massage

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed en stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine aangemaakt. De rek gaat eruit. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels! Bindweefselmassage is een stevige en intensieve massage gericht op de bindweefsellaag van het lichaam. Deze laag bevindt zich tussen de opperhuid en spieren. Het doel is de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd, de bindweefselmassage is daarom een perfecte anti-aging behandeling voor het gelaat die de huidconditie aanzienlijk zal verbeteren.

Na iedere behandeling zult u een verbetering van de huid zien en ziet de huid er gezonder uit. De behandeling werkt het beste in kuurvorm. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld tussen de 6 en 10 behandelingen. Na een aantal massages voelt de huid al strakker aan. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloedt en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. De bindweefselmassage kan worden toegepast op de volgende gebieden van het lichaam: Decolleté, nek en gezicht.

De effecten van een bindweefselmassage:
· Verbetering van de huidconditie
· Versteviging van de huid
· Rimpels en littekens verminderen
· Stimulering van de doorbloeding van de huid
· Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
· Verbetering van de opname van werkstoffen
· Nieuwe aanmaak van collageen en elastine vezels.

Een bindweefselmassage duurt ongeveer een half uur.

Meer info: info@huidenzoaalten.nl

Geboekte massages en arrangementen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna zal het bedrag van de geannuleerde boeking in rekening gebracht worden.