Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage: tijd voor jou alleen

Ontspanningsmassage kenmerkt zich door een zachte en rustige manier van masseren. Een massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen.

Wat mag je verwachten?

Ontspanningsmassage is gericht op ontspanning, dus het doet nooit pijn! Er wordt een lichte druk gegeven en de slagen zijn ritmisch, glijdend en vloeiend. Er wordt gewerkt met pure amandelolie en er kan een etherische olie aan toegevoegd worden. Klik hier voor meer informatie over etherische olie. De ruimte is verwarmd en aangenaam. Op de achtergrond is een rustgevend muziekje te horen. Er kan gekozen worden voor een volledige massage van een half uur of een uur (inclusief aan- en uitkleden). Vooraf bespreken we welke lichaamsdelen gemasseerd mogen worden (rug, nek, buik, benen, voeten, armen, handen, decolleté, gezicht, hoofdhuid). Na afloop is het belangrijk genoeg te drinken, om de afvalstoffen goed af te kunnen voeren.

Meer info en reserveren: info@yogaenzoaalten.nl

Geboekte massages en arrangementen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna zal het bedrag van de geannuleerde boeking in rekening gebracht worden.