Shiatsu massage (gezicht/schouders/nek)

Laat je energie beter stromen door deze Japanse massagetechniek en verbeter hiermee ook het herstellende vermogen van je huid en lichaam.

Shiatsu is een Japanse massagetechniek en betekent, letterlijk vertaald vingerdruk. Op een ontspannen manier en met gebruik van het natuurlijk lichaamsgewicht wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten op het lichaam. Door de druk die de behandelaar geeft op het lichaam van de ontvanger beïnvloedt het de energiestroom in de energetische kanalen in het lichaam.

Shiatsu gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van de mens. Bij goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van banen (meridianen) die over het gehele lichaam lopen. Wat shiatsu nastreeft is de energie in het lichaam harmonieus te laten verlopen. Dan voelen wij ons goed en zien wij er ook goed uit. Ons uiterlijk is niets voor niets de spiegel van ons innerlijk. De kracht van shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking vanuit gaat. De massage is daarbij een heerlijke manier van diepe ontspanning. En een veilige en doeltreffende methode van huidverzorging.

Er wordt vanuit een holistische visie gewerkt op het herstelmechanisme van de huid en op het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Een shiatsu massage (gezicht/schouders/nek) duurt 45 minuten (incl. aan-uitkleden).

Meer info: info@huidenzoaalten.nl

Geboekte massages en arrangementen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna zal het bedrag van de geannuleerde boeking in rekening gebracht worden.