Warm waterkussen massage

Tijdens een warm waterkussen massage lig je op je rug op het kussen. Ook je benen liggen op een warm waterkussen. De waterkussens zijn gevuld met heerlijk warm water van ca. 40 graden (vrouwen in de overgang en jonge kinderen en ouderen wat minder warm). Tijdens de massage bewegen de handen en de onderarmen van de masseur tussen jouw lichaam en het kussen. Hierbij wordt een ruime hoeveelheid olie gebruikt.

Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeiding vergroot. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Het draagt bij aan een gezond afweersysteem. Het warme water omarmt het lichaam en zorgt voor een complete ontspanning van lichaam en geest.

De warm waterkussen massage is ontwikkeld door de Engelsman John V. Holman. Hij gebruikte dit tijdens de sportmassage. Nu wordt het waterkussen gebruikt voor iedereen die niet zo goed of niet op de buik kan liggen. Denk bijvoorbeeld aan zwangere vrouwen, mensen met rugklachten, oudere en baby’s. Maar ook voor iedereen zonder lichamelijke klachten of ongemakken is een warm waterkussen massage een heerlijke, weldadige massage.

Deze massage is niet geschikt voor mensen met hartafwijkingen en/of een hoge bloeddruk.

Meer info en reserveren: info@yogaenzoaalten.nl

Geboekte massages en arrangementen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna zal het bedrag van de geannuleerde boeking in rekening gebracht worden.