Massage

Yoga en zo Aalten (Achterhoek) biedt diverse vormen van massage. Hierbij kunt u denken aan een ontspanningsmassage, hot stone massage, zwangerschapsmassage of één van de andere mogelijkheden van Yoga en zo Aalten. Een massage in Aalten is online of telefonisch te reserveren. Yoga en zo Aalten heeft een speciale massageruimte in laten richten. De smaakvolle en rustige tinten zorgen voor een ontspannen sfeer. Liever eigen muziek? Geen probleem, wij kunnen uw telefoon, tablet of laptop aansluiten op onze geluidsinstallatie.Meer info: info@yogaenzoaalten.nl

Geboekte massages en arrangementen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna zal het bedrag van de geannuleerde boeking in rekening gebracht worden.

Soorten massage

Er zijn diverse soorten massages te boeken; van een ontspanningsmassage tot een Hot Stone massage en van bindweefselmassage tot Shiatsu massage!

Arrangementen en behandelingen

Naast losse massages, zijn er ook complete arrangementen te boeken. Genieten van een behandeling in combinatie met een sauna of zonnebank en een massage? Of wat denkt u van een paar heerlijke uren samen met uw vriend(in)?