Geen lessen i.v.m. Corona-virus

Het zal niemand ontgaan zijn dat het Corona-virus ook in Nederland is en dat ook wij – yogadocenten – er niet aan ontkomen na te denken over het wel of niet door laten gaan van de lessen.  We hebben lang zitten dubben en toch maar besloten alle lessen in ieder geval t/m 31 maart te annuleren. 
Veel van ons kunnen het virus waarschijnlijk prima aan, maar we hebben allemaal mensen in onze omgeving die tot de risico-groep behoren. 
Verder willen we ook de ziekenhuizen en de zorg niet onnodig belasten. 

Yoga betekent meegaan met wat er is. Het Corona-virus is een ultieme test voor ons. We kunnen het niet controleren en dat maakt dat veel mensen angstig worden. Zeker ook van alle berichten in de media. En we weten dat angst een slechte raadgever is. 
We hopen dat jullie geleerd hebben in de yogalessen, dat yoga vooral gaat om voelen wat het met je doet, weten dat je geen controle hebt over het virus en dat loslaten in dit geval helpend kan zijn. Doe wat je kunt doen, luister naar de mensen die er verstand van hebben en neem je verantwoordelijkheid. 

De ontwikkelingen gaan snel, dus we kunnen niet ver vooruit kijken. We blijven jullie op de hoogte houden per mail, via de website en via Facebook. Houd het dus goed in de gaten. 
Hopelijk komen we snel weer met goed nieuws. We rekenen op jullie begrip.

Huid en zo Aalten, de infrarood sauna en de zonnebank blijven vooralsnog open. We reinigen na ieder bezoek en we rekenen op gezond verstand van de mensen die hier gebruik van maken. Dus thuisblijven als je verkouden bent, moet hoesten, koorts hebt of je anderszins niet lekker voelt.

Gezonde Corona-vrije groet
Astrid Kempink
Marjanne ter Heurne
Marian Joustra